Utstyr for entring av tank og trange rom

I offshore, skips og vann- og avløpsnæringen er operatører ofte pålagt å gå inn i tanker og trange rom (confined space) for å utføre rengjøring, service, vedlikehold og inspeksjoner. Arbeidet er oftest forbundet med økt risiko for personell.
Riktig utstyr for entring og evakuering i nødstilfeller er essensielt for å få farene ned på akseptabelt nivå.

Vi leverer fallsikringsutstyr, gassmålere, nødpustesystemer og personlig verneutstyr fra den anerkjente produsenten MSA.
De mange forskjellige løsningene ivaretar komfort og brukervennlighet i krevene miljøer.

Produkter

Industrihjelmer

MSA V-GARD

V-Gard 520 er en lett og komfortabel industrihjelm med kort visir og regnrenne. Det innovative fjærbelastede FasTrac III har skrallehåndratt, utskiftbart Premium svettebånd og elastisk nakkestropp som muliggjør stabil hjelmslitasje, selv om brukeren lener seg.

En rekke sertifiserte alternativer er tilgjengelig, for eksempel hakestropper, lampebrakett, reflekterende klistremerker, synlige farger på skallet, visir, hørselsvernfeste, vinterfôr og kjølepads. Andre hjelmmodeller med ventilasjonssystem og mange andre alternativer er tilgjengelige.

Hørselvern

VENSTRE / HØYRE øreklokker har dedikerte ørekopper som er designet for å passe alle former og størrelser som gir økt komfort og beskyttelse. Hodebåndet er banebrytende og simulerer hodets kurver for å gi en behagelig og stabil passform. Den nøyaktige passformen gir maksimal beskyttelse mot høy støy ved bruk av minimal koppstørrelse.
 
Hodebåndet kan justeres opp og ned for å gi tilpasset passform for forskjellige hodestørrelser. Venstre/høyre øreklokker er tilgjengelige i lave, medium og høye dempninger. Leveres i tre størrelser og forskjellige farger. Den gule versjonen er ideell for arbeid i miljøer med lite lys. Et komplett utvalg av ørepropper med høy støydemping og utmerket komfort.

MSA PremAire kombinasjonsapparat
MSA PremAire Escape fluktapparat
MSA MASS slangevogn
MSA PremAire Mini
MSA PremAire Escape

Pustesystemer, kombinasjonsapparater og fluktapparater

PremAire-serien tilbyr luftforsyning i ca. 15 minutter for korte inspeksjonsoppdrag eller som nødluft for å ta seg selv eller en kollega ut av faresonen. I kombinasjon med et tilførselssystem kan PremAire fungere som et bailout-system i tilfelle hovedtilførsel skulle svikte. Ved lange distanser anbefales det å bruke slangevogn som MSA MASS (Mobile Air Supply System). Slangevognen kan leveres i mange forskjellige konfigurasjoner etter kundens ønske og behov.

Vernedrakter

Alphatec 3000 Plus, modell 111

AlphaTec® 3000 er en av de letteste og har det mest komfortable kjemiske beskyttende materialer på markedet i dag. Dette slitesterke flerlagsstoffet gir en ekstremt effektiv barriere mot både uorganiske kjemikalier og biologiske stoffer. Er sprut og væsketett. Ikke for bruk i vannbasseng.


Ideell for bruk i følgende områder:

  • Overføring av væsker og faste stoffer mellom fartøy, tanker
  • Uventede lekkasjeutslipp eller andre utslipp
  • Åpning og tapping av pumper, ventiler eller liner
  • Lasting og lossing av lastebiler og kjøretøy
  • Blanding eller fylling av kjemikalier
  • Vedlikehold av anlegg og maskiner

Leveres i størrelsene S til 5XL


Lokaler

SafeNor AS
Varnesveien 34
3189 Horten

Kontakt

+47 974 78 999

Org.nr: 911 876 698